joi, 19 februarie 2015

Votati principii


                                                           Votaţi principii, nu partide 


David Jeremiah, renumit pastor, scriitor si teleevanghelist american, a inregistrat recent un mesaj video prin care i-a indemnat pe crestinii americani sa voteze principii, nu partide.
In mesajul sau, renumitul predicator a spus: „Biblia ne invata ca noi suntem sare si lumina in lume. A venit vremea ca vocea noastra sa se auda si votul nostru sa conteze…Nu votati potrivit cu afilierea voastra politica! Nu votati potrivit cu identitatea voastra rasiala! Votati valori! Votati principii! Votati convingeri!..Mergeti la vot! Votul este un drept, dar si o obligatie!”
Dr. David Jeremiah este pastor al Bisericii Shadow Mountain Community Church, o megabiserica din California afiliata Conventiei Baptiste de Sud.




Crestinii protestanti americani au fost fideli in mod traditional  Partidului Republican (de dreapta) cel mai celebru caz de sustinere masiva a fost in favoarea lui  George Bush jr.
"Crestinul" G.Bush care in campanie sa declarat  impotriva avortului si pentru familie , a rămas în istorie datorită declansării  războiului din Irak  care a cauzat nemeroase victime si a  favorizat slăbirea statului Irak urmarea fiind  ocuparea unor zone intinse  de către islamiştii radicali ( care au comis crime în masă împotriva creştinilor). 
La precedentele  alegeri republicanii au votat pe Romney un miliardar mormon, desi in cursa se afla si un pastor baptist . Este imbucurator ca  evanghelicii americanii dau semne că în sfârşit  vor să voteaze ....in spirit creştin, principii si nu partide..









_____________________________________________________________________________


                                   
                                           LACRIMI PENTRU AMERICA  - Apostazia !!






                                                                                      

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.