marți, 25 octombrie 2022

Marșul apărătorilor credinței la România TV

 Televiziunea Romania TV cunoscuta pentru goana ei permanenta pentru senzational  a preluat imagini de la marsul pentru apararea credintei desfasurat la Bucuresti in 22 oct. 2022 , prezentandu-l ca ceva senzational, se minunau cum un tanar ( Tony Berbece) a putut sa stranga la o manifestatie in centrul capitalei aproape 10000 de oameni. In realitate nu e nimic senzational crestinii neoprotestanti de mult timp traiau intr-o stare de "revolta" față de degradarea morala  care se accentua prin promovarea anormalitatii ,a ideologiei LGBT, transgender, avortului, toate acestea  venind ca o politica de stat, la recomandarea Bruxelului . De mult timp neoprotestantii asteptau momentul sa iese in strada sa protesteze, si cand sa dat  anuntul marsului de  catre pastorul Tony Berbece personaj activ si popular pe internet , au raspuns promt venind in capitala din mai multe judete, majoritatea tineri dar nu numai.

Atitudinea hotarata, determinarea lui Tony Berbece e binecunuscuta, si oarecum specifica liderilor  din bisericile carismatice independente , care nu au nici o rezerva in a promova printre altele "inchinarea contemporana" cu stilurile muzicale  laice  cunoscute  pop, rock, etc. in care ei cred desi alti crestini  le resping. 

Putem aprecia aspectele pozitive ale acestei initiative insa fara a cadea in orbire spirituala  sa nu vedem aspectele negative manifestate in bisericile independente care s-au lansat in acest demers. Bisericile independente nu toate dar majoritatea contin o doza zdravana de rebeliune , nu intamplator cei care le-au constituit au parasit bisericile traditionale (neoprotestante) , cautand mai multa libertate in cele nondenominationale. In concluzie sa nu ne fure senzationalul, televizorul, si sa devenim cu totii niste "hipsteri " de dragul luptei impotriva ideologiei LGBT.


                                                                


                                                                

.

                                                                       

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.