miercuri, 10 august 2022

Dezbaterea organizata de postul TV Vocea Crestinilor cu Fl. Antonie despre festivalul Heart Beats

 

Vocea Crestinilor un post TV neoprotestant on line cu sediul in Viena a organizat o dezbatere despre festivalul pop rock  HeartBeats de la Cluj. Invitati au fost unul unul dintre organizatori Thomas Kraus si pastorul Floin Antonie de la Londra. Organizatorul cu nume strain (probabil german) a adus in Romania o forma de manifestare straina atat de cultura  crestina romaneasca cat si fatza de crestinismul insusi, muzica pop rock "crestina", dans si distractie. 

Pastorul Florin Antonie care are multi urmaritori de ordinul zecilor de mii , pentru care Florin e un "guru" care nu greseste niciodata a facut o analiza in care critica in mare parte festivalul dar nu uita sa mentioneze ca el nu dezavueaza in intregime tot ce sa intamplat acolo, ci mai mult pe americani si intetia de manipulare emotionala a tinerilor vadita a organizatorilor .

Faptul ca Fl. Antonie pastor baptist accepta chiar si partial formele de mafestare moderniste pop rock dans,  arata influenta pe care occidentul a exercitato asupra pastorilor si neoprotestantilor in general stabiliti in occident in sensul pevetirii lor prin acceptarea valorilor occidentale depravate (Tabara 477) . Nu exista absolut nimic bun in festivalul Heart Beats, totul este lumesc,  nimic din ce a fost acolo nu are vreo tangenta cu crestinismul , este forma de modernism desantat in care a cazut societatea occidentala care sa trasmis in parte si in Romania.

Iubiti tineri  nu mai stati cu gura cascata sa vedeti ce va mai spune, "lumineaza" acesti "guru " occidentali, de la  "Vocea Crestinilor " , si feriti-va de tot ce vi se pare necurat , care vine din occident, dar nu numai.

                                                  https://www.youtube.com/watch?v=i3cbqqG_kMs

Tabara 477 laudata de Fl. Antonie, o alta manifestatie  pagana care are ca scop combinarea divertismentului  cu religia.

                                               


                                                                             


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.