miercuri, 23 august 2023

Ce se întâmplâ dacă folosești mijloace "carnale" pentru a atrage oameni în biserică ?







 

Dacă folosești mijloace "carnale" pentru a atrage pe oameni în biserică , vei atrage oameni firesti  și vei fi nevoit sa continui să folosești mijloace "carnale" mai mari pentru a-i păstra în biserică. 

Pastor Paul Washer

Concret la ce se referă pastorul american : dacă folosești muzica  "contemporana" pop, rock etc. pe versuri religioase ca să atragi oameni în biserică , oamenii vor lega inevitabil versurile de stilul muzical. Dacă a fost muzică pop sau rock în subconștientul lor acel gen de muzică este legat de Hristos și de Evanghelie, ei vor fi evanghelizați dar cu o Evanghelie falsă amestecată cu un stil muzical lumesc sau chiar drăcesc. În plus inevitabil religia respectivă va fi una foarte probabil libertină cum sunt majoritatea bisericilor care practică " închinarea contemporană."

Practic ei ar trebui să se reconvertească într-o biserică autentică pentru a deveni creștini după Scriptură și nu după moda deșartă a lumii, fie ele și protestante. 

Evanghelia falsă amestecată cu muzica contemporană creiază in imaginația "încreștinaților" un Hristos fals, baterist sau poate chitarist (e plin internetul de astfel de imagini) ceia ce este o blasfemie.

                                                 https://m.facebook.com/WorshipSoundGuyOfficial/photos/can-you-guys-imagine-how-tight-jesus-drumming-would-be-tag-a-drummer/1102429219891010/  



                                                

.

                                                     

.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.