duminică, 24 septembrie 2023

Pastorul Gabi Floruț și discotecile creștine unde oamenii se iubesc

 Pastorul penticostal Gabi Floruț a postat recent un video in care deplange atitudinea nostalgicilor dupa pocainta de alta data care nu suporta discotecile din unele biserici , motivatia  pe care o banuieste dumnealui care sta in spatele acestei atitudini este ura pe care o au acestia față de noul mod de inchinare cu muzica contemporana sau chiar față de noua generatie . In schimb Pastorul Florut are cuvinte de apreciere pentru unele biserici moderne unde membrii manifesta iubire unii față de alții prin comparație cu alții (de parca in lume nu se intampla la fel) . "Este duhul lui Cain" spune pastorul  penticostal. 

Aici nu cred ca e vorba de nici o ura si nici un spirit al lui Cain din partea "dinozaurilor" conservatori sau de excese din partea "inchinatorilor contemporani "   ci de respectarea unor principii crestine. S-au scris atatea carti pe tema muzicii si inchinarii contemporane aparute in ultimii ani si in librariile din Romania ca sa aminim doar cateva " Inchinarea un ghiveci ", "Evanghelia pe muzica rock",  "Divertismentul in biserica o erezie Evanghelica" etc. acestea  prezentand evolutia si consecintele "inchinarii moderne" in occident . Nu a iesit nici un pastor in public sa comenteze aceste carti  sa le aprecieze sau sa le critice aducand argumente. S-au facut "ca ploua" le-au ignorat, iar acum pun reactia de impotrivire altfel  extrem de sporadica al unor pocaiti pe seama urii , ei sunt "baietii rai" care îi urasc pe inchinatorii contemporani care altfel sunt de treaba... saracii. 

"Daca mai fac si excese puteti sa-i penalizati dar fara sa-i urati", ne mai indeamna pastorul. Ce inseamna excese ? Aici vorbim de incalcarea unor principii  de inchinare a Bisericii crestine de cand sa infiintat aceasta, este vorba de divertisment in biserica , daca nu putem acepta asa ceva avem duhul lui Cain ?  Cu siguranta nu, pe vremea lui Cain nu existau biserici  discoteci deci nu are nici o legatura Cain cu asta. 

Nu este nici o invidie si nici o ura , este vorba de principii  pe care nu le putem abandona de dragul unei unitati derizorii . Ca asta e trendul, care aduna lumea si aduce banul , la asta chiar nu ne putem opune pentru ca nu noi suntem factorii decidenti. Dar Dumnezeu accepta oare acest mod de "inchinare" ? Raspunsul la aceasta intrebare intr-un  video postat mai jos  cu titlul "BISEICA APOSTATA A CELOR MULTI " 

                                                    




           Mărturie a unui prooroc referitor la pastorii care acceptă închinarea modernă contemporană !                                                             










Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.