luni, 10 aprilie 2023

30 de ani de educație religioasă dogmatică în școli - copii cu comportament satanic

 Cultele religioase în frunte cu Biserica Ortodoxă  s-au grăbit să introducă după Revoluție religia în școli , dar în ce mod fiecare cult să iși educe proprii copii in doctrina cultului de care aparțin părinții . Rezultatul cel puțin în cazul cultului ortodox  îl vedem la știri , zilele trecute un elev de 16 ani și-a înjunghiat profesoara pentru ca nu ia convenit testul pe care l-a primit la limba japoneză. Și nu este caz izolat.

                                                   

Profesorilor le este din ce în ce mai greu să-și impună autoritatea în fața elevilor , un alt caz recent într-o clasă cu elevi de 14 ani copii au imitat gesturi sexuale în fața și in spatele  profesoarei de engleză  care era total depașită de situație.

 Acești copii au la activ ani de studiu al religiei parinților lor, adică ortodoxă , i-a schimbat cumva ora de religie în bine? Dimpotrivă sunt mai răi decît cei din vremea comunismului când copii erau educați în spirit comunist. 

Ora de religie ar putea fi utilă dar sub o altă formă, cea de studiu al Scripturii și nu al doctrinei cultului din care fac parte părinții , așa poate ar exista șanse ca copii să devină cu adevărat creștini, cunoscînd Scriptura. Că povești de genul "botezul bebelușului îl face pe acesta creștin, îl naște din nou , prin botez primește Duhul Sfânt", viața ne demonstrează că sunt doar teorii puerile fără acoperite în realitate.

                                                        


Filmarea poate fi vizionată numai pe youtube https://www.youtube.com/watch?v=B4ULEXo0yC8

...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.