duminică, 11 februarie 2024

Stimați neoprotestanți fiți creștini demni nu cârpe.

 

Ati auzit de grupul "Discutii libere pe teme Scripturale" ? Este un grup foarte animat in ultimul timp fiind frecventat de un o ceata numeroasa de ortodocsi "fanatici"  care s-a simtit atras de faptul ca aici poti in general sa postezi orice fara aprobare prealabila in plus jignirile si atacurile la persoana sunt la liber. 

Aici ortodocsii extremisti pot sa ti se adreseze cu cuvinte gen "Sectarule" , "Ereticule", "Satanelor , injuraturi, blesteme fara ca cei vinovati de acest comportament agresiv sa fie sanctionati invreun fel. De altfel sanctiuni de genul , 3 zile suspendare sunt egal cu zero , singura sanctiune eficienta ar fi excluderea din grup. Acesti indivizi fac parte din gasti ortodoxe extremiste si intra pe grupuri evanghelice in grup cu un scop precis "lovirea adersarului" (care-i supara cu comentariile lor).

Poate va intrebati cine administreaza grupul "Discutii libere pe teme Scripturale " administratorul este penticostal (se pare)  locuieste in SUA  , este absolut imposibil ca un astfel de grup sa functioneze corect in Romania cu o administratie in SUA .

Am atras atentia administratorului, la inceput a promis ca va lua masuri ca apoi sa raspunda pe grup ca nu ar trebui sa fim derajati ca neoprotestantii de fapt sunt sectanti iar grupul trebuie sa fie cu discutii libere, deci fiecare spune ce crede. 

Oare ce  om de nimic trebuie sa fii sa infintezi un grup unde oamenii se jignesc reciproc,  neoprotestantii sunt umiliti in fel si chip si tie sa ti se para asta normal. Cui foloseste un asemenea grup ?  ortodocsilor extremisti ? diavolului ?  

 Exista si grupuri "de dezbateri" administrate de ortodocsi intre ei si altii ...dar acolo esti eliminat imediat daca "te miroase" ca nu esti de-a lor. Si atunci neoprotestant inseamna prost ? 

Pe de alta parte sa creiezi sau sa participi la astfel de certuri interconfesionale in care fiecare cauta sa-i "dea un cap" ceiluilat, poate parea unora interesant  dar nu este agreat de Dumnezeu !

Galateni 5:19


"Și faptele firii pământești sunt cunoscute și sunt acestea: preacurvia, curvia, necurăția......certurile, zavistiile, mâniile, neînțelegerile, dezbinările, certurile de partide, pizmele.... și alte lucruri asemănătoare cu acestea. Vă spun mai dinainte, cum am mai spus, că cei ce fac astfel de lucruri nu vor moșteni Împărăția lui Dumnezeu."


" În adevăr, când între voi sunt zavistii, certuri şi dezbinări, nu sunteţi voi lumeşti şi nu trăiţi voi în felul celorlalţi oameni? Când unul zice: „Eu sunt al lui Pavel! ” şi altul: „Eu sunt al lui Apolo”, nu sunteţi voi oameni de lume?" (1 Corinteni 3: 3-4)

Decat sa creiezi un grup pe internet pe care sa nu il poti controla unde sunt doar conflicte "la liber"  mai bine evita sa intri intr-un lucrare nechibzuita prin care faci doar un deserviciu crestinismului si iti faci pacate inaintea lui Dumnezeu , motivandu-i si pe altii sa pacatiuasca.  


.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.